Kasza és Társa Kft.

Kedvezményezett neve

Új üzletág bevezetése a Kasza és Társa Kft.-nél

A project címe

30,540,000 Ft

A szerződött támogatás összege

A Kasza és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz 1.2.3-21-2022-02274 keretében feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert 70%-os támogatási intenzitással az „Új üzletág bevezetése a Kasza és Társa Kft.-nél” címmel benyújtott pályázatára. A projekt 30,54 millió Ft európai uniós támogatás segítségével, a Széchenyi Terv Plusz keretein belül valósul meg.

A projekt részletes leírása:
A Kasza és Társa Kft. 2002-ben alakult magyar tulajdonú vállalkozás. Elsődleges üzletágunk nagyberuházásokhoz tartozó csövek, csőidomok, csőszerelvények és az ehhez kapcsolódó kiegészítő elemek, alkatrészek értékesítését, szállítását végzi ipari felhasználók számára. Lakossági üzletágunk víz, gáz, fűtés szerelvények, légtechnika, szellőzés, gépészetiszigetelés, és rögzítés technikával foglalkozik. Fejlődésünk a folyamatos növekedésnek köszönhetően állandó. Pécsi telephelyünkön közel 1400 m2-en, míg a zalaegerszegi 900 m2 összterületen 17 fővel végezzük jelenleg tevékenységünket. A pályázati támogatással megvalósuló új üzletágunk fejlesztése nagy jelentőséggel bír versenyképességünk további megőrzéséhez, valamint expanziós terveink megvalósításához.

A projekt keretein belül technológiai, informatikai és napelemes rendszer fejlesztést, valamint képzést és tanácsadást kívánunk megvalósítani társaságunk 7622 Pécs Siklósi út 3. szám alatti telephelyén. Az új üzletág beindításhoz különböző, Rothenberger, REMS márkájú csődaraboló, megmunkáló és hegesztő gépeket, kiegészítő berendezéseket, míg az anyagmozgatáshoz egy-egy Toyota Traigo és Staxio targoncát fogunk beszerezni. Informatikai eszközparkunkat Dell laptopokkal bővítjük. Energia szükségletünk biztosítását telephelyünkön részben napelemes rendszer telepítésével kívánjuk megoldani, amely 5,04 kWp teljesítménnyel fog üzemelni. Vállalkozásunk dolgozóinak hatékonyságát soft skill képzéssel kívánjuk növelni, továbbá a menedzsment számára szervezeti struktúra és folyamatok optimalizálása területén tanácsadást veszünk igénybe. A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. 10.30. A beruházásnak köszönhetően vállalkozásunk a 13 fő munkahelyének megőrzése mellet a dolgozói létszám növelését is tervezi 3 fővel. Vállalkozásunk árbevételének növekedését, és dolgozói hatékonyságának fejlődését várja a beruházástól.

A projektről a www.casaltd.eu oldalon olvashatnak bővebben.

További információk kérhetők:

Kasza és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Kasza Tibor
7622 Pécs Siklósi út 3.
Tel: +36 20 480 0635
kasza@kaszakft.hu

2023.10.30.

A projekt tervezett befejezése

1.2.3-21-2022-02274

Projekt azonosító száma